27 Eylül 2011 Salı

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - Altının NINETY günlük yolculuğu

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Uşak'taki Kışladağ Altın Madeni'nde üretim süreci kesintisiz devam ederken, taş ve toprağın içindeki altın cevheri, NINETY günlük sürecin ardından külçeye dönüştürülüyor.Uşak'ın Ulubey ve Eşme ilçe sınırları içindeki Kışladağ Altın Madeni'nde five yılda 33 ton altın üretildi.

Altın rezervinin bulunduğu açık ocakta çalışma düzeni, hazırlanan software doğrultusunda 24 saat devam ediyor. Üretim süreci, içerisinde altın bulunan kayaların yerinden sökülüp gevşetilmesi için sondaj makineleri yardımıyla deliklerin açılmasıyla başlıyor.

Deliklerin içine yerleştirilen patlayıcılar kontrollü olarak patlatılarak, basamaklar halinde kaya ve toprak gevşetiliyor. Patlatma sonrası hidrolik ekskavatörle (yükleme aracı) taş ve toprak kamyonlara yükleniyor.

Her biri A HUNDRED AND FIFTY ton yük taşıma kapasiteli dev kamyonlar açık ocaktan çıkartılan iri cevher parçalarını tesisteki toz tutucu özelliğine sahip kırıcıya taşıyor.

Kırıcıya boşaltılan tonlarca cevher birkaç dakika içinde en büyüğü 1 santimetre büyüklüğündeki parçalara ayrılıyor. Kırıcıdan eleme ünitesinde işlenen cevher, daha sonra yürüyen bantlar yardımıyla altının siyanürle çözündürülerek sıvı faza alındığı (yığın liçi alanı) sahaya götürülüyor.

Liç sahasında altın, kırılmış kayadan çözeltiye alınıyor

Yürüyen bantlar yardımıyla taşınarak liç sahasına getirilen, en büyüğü nohut ebadındaki cevher her biri 10 metre yüksekliğindeki 5-6 katlı yığınlardan oluşan çeşitli hücreler halindeki bölgede kireçle karıştırılarak toplanıyor.

İçerisinde su ve sodyum siyanürün dolaşımını sağlayacak boruların yerleştirildiği bölgede liç sahasında daha sonra damlama yöntemiyle taş ve toprak parçalarının üzerine, su ve seyreltik siyanür çözeltisi veriliyor.

Bir ton kırılmış cevher üzerine, yaklaşık 1 m3 suya karıştırılan THREE HUNDRED gram sodyum siyanürlü çözelti verilerek altının taş ve topraktan çözündürülmesi sağlanıyor.

Liç sahasında yaklaşık NINETY gün süren çözündürme işlemi sırasında tonda 1 gram oranında bulunan altın sıvılaşıyor su ve sodyum siyanür karışımıyla birlikte altın kazanım ünitesine getiriliyor.

Çözeltiden alınan altın külçeye dönüşüyor

Sodyum siyanür sayesinde sıvı haline dönüşen altın, liç sahasından özel borular yardımıyla altın kazanım ünitesindeki havuzlara getiriliyor. Bu havuzlardan altının sıvı halden katı kale dönüştürüldüğü altın kazanım tanklarına aktarılan çözelti, burada aktif karbon (Hindistan cevizi kabuğundan yapılan kömür) tanecikleri ile işleniyor.

Sıvı çözeltideki altın tanklar içindeki karbon tanecikleri tarafından tutuluyor. Basınç altında aktif karbondan sıyrılan altın elektrolizten geçirilerek katı zerrecikler halinde toplanıyor. Katotda toplanan toz altın ortalama bin SIXTY THREE santigrat derece sıcaklıktaki fırınlarda eritilerek dökümü gerçekleştiriliyor.

Külçe altın elle işleniyor

Dökümü gerçekleştirilen altın külçeleri, soğuma tanklarına alındıktan sonra bir süre bekletiliyor. Kalıplardan çıkartılan altın külçeleri tıraşlanarak üzerlerindeki kalıntıları temizleniyor.

Daha sonra üzerine üretim tarihi ve yerini gösteren işaretlemeler yapılıyor. Özel deliciler ile altın külçelerinden alınan numuneler incelenmek üzere laboratuvara gönderilirken, madende elde edilen son ürün Dore (içerisinde gümüş bakır barındıran altın külçe) işlenmek üzere rafineriye gönderiliyor.


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder