30 Eylül 2011 Cuma

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - Kurtuluş reçetesini açıkladı...

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Para sihirbazı olarak bilinen ABD’li ünlü yatırımcı George Soros, Monetary Occasions gazetesinde kaleme aldığı makalede, piyasalarda ikinci bir Büyük Buhran’ın engellenmesi için izlenmesi gereken üç yol olduğunu belirtti.Piyasaların yeni bir küresel krize doğru sürüklendiğini belirten Soros, bunun engellenmesi için özellikle son dönemde kontrollerini kaybeden Avrupalı liderlerin, piyasa kontrollerini yeniden kazanmaları ve bunun içinde zaman kaybetmemeleri gerektiğini belirtti.

Soros, bunun için üç cesur adım atılması gerektiğinin altını çizdi.                   

Para sihirbazına göre bunlardan ilki, euro bölgesi hükümetlerinin para birlikleri için yeni bir Maliye Bakanlığı yaratacak, yeni bir antlaşma üzerinde uzlaşmaları gerekiyor.     

Hürriyet'in haberine göre, Soros ikinci olarak, büyük bankaların, geçici teminatlar ve daimi yeniden sermaye fırsatı bulabilmeleri amacıyla Avrupa Merkez Bankası (ECB) yönlendirmesi altına girmesi gerektiğini de belirtti. Bu şekilde ECB, bankaları kredi hatlarını almaya ve vadesi gelen kredilerin ödemelerini almaya yönlendirecek ve bilançolardaki olası riskleri yakından takip edebilecek.

Ünlü yatırımcıya göre, üçüncü adım, ECB’nin İtalya ve İspanya gibi ülkelere, oldukça düşük maliyetlerle kendi kendilerine finansman bulma şansı sağlaması olacak.

Soros, atılacak bu adımların piyasaları sakinleştireceğini ve Avrupa’ya çözüm bulunamamış bir borç krizi olmadan, büyüme stratejisi geliştirebilmesi için zaman sağlayacak.   

Ünlü yatırımcı, bu süreçte özellikle bankalar ve İtalya ile İspanya gibi ülkelerin tahvillerinin büyük zarar görmeye meyilli olduğunu, bu yüzden de korumaya alınmasının şart olduğunu söyledi.

Soros bu adımların hem bankalardan hem de hükümetlerden tepki çekeceğinin altını çizerken, bu planın gerçekleşmesi ancak kamuoyu baskısı ile olacağını belirtti.


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder