28 Kasım 2011 Pazartesi

7" Pill LAPTOP Google Türkçe Android 2.2 Flash 10.01 Wifi 3G 256 RAM 2GB HD 129 TL + KDV

7"  Tablet Netbook  PC Google Android 2.2 Flash 10.01 Wifi 3G 129 TL + KDV - Bu bilgisayar çok hoşunuza gidecek , fiyatının çok ekonomik olması sizi yakınlarınıza hediye almaya teşvik edecek , sadece siz değil yakınlarınızda faydalansın bu teknolojik şölenden.

Bu ürünün bedelini kapıda ürünü teslim alırken ödemek için önce 9,75 TL olan Kapıda Ödeme Masrafını ödemeniz gerekiyor. Ayrıntı için BURAYA TIKLAYIN .

Ürün son derece hafif bir cihaz , rahatlıkla çantanızda taşıyabilirsiniz , diyelimki burger King de bir whooper menü canınız istedi alın tepsinizi çekilin sakin bir köşeye çıkartın çantanızdan 7" pill computer yi takın USB den 3G yi , yoksa telefonunuzdan web verin cihaza , ister surf yapın ister youtube dan video izleyin ister 3-D oyunlar oynayın , yada dizi ve movie izleme sitelerini ziyaret edin filmleri ve dizileri hiç indirmeden direkt olarak seyredin gitsin :)

Dev adımlarla gelişen Google Android iletim sistemi measurement dünyanın tüm kapılarınıda ücrtsiz olarak açıyor , android markete girin 7" pill computer den, indirin istediğiniz programı çalıştırın gitsin.

Androidin bir özelliğide sistem kaynaklarını çok az tüketmesi , home windows bazlı işletim sistemleri gibi gigabaytlarca rem gerekmiyor , fil tüketimide çok düşük oluyor ayrıca.

7" Pill computer Android cihazımızın üzerinde 1.2 mp lik bir kamerada var mesela msn de canlı sohbet yaparken lazım olacak

Pillimizi bir diğer özelliğide G-sensör özelliği yani cihaz yerçekimi ve pozisyonu algılıyor , mesela ekranı çevirdiniz , goruntu sizin yüzünüze göre düzeltiliyor cihaz tarafınca , ayrıca bu G sensör özelliği sayesinde oynayabileceğiniz binlerce oyunda var.

7" Tablet laptop androidinizi eternet kablosuna bağlayarak kablolu bağlantı yapabilirsiniz , tabii kablosuz yani wi-fi yada Wireless zaten standart , o yüzden bahsetmeme gerek bile yok.

pillimizde 3G özelliğinide unutmamak lazım , mesela Türkcell Vınn , avea veya vodafon un 3G USB cihazlarını Android tablet bilgisayarımıza taktığınızda internettesiniz.

Aslında measurement tavsiyem bu pill laptop için bir klavye bir mouse birde 22" ekran alın işte measurement dev bir bilgisayar , kurun iş yerinize veya evinize , işiniz bitince çıkartın USB leri alın bilgisayarınızı cebinize artık Cevahirde bir starbuck cafe yemi gidersiniz yoksa kahve dünyasınamı veya Kentaky Fried Rooster emi bilemem onuda siz seçin , işinizi , oyunlarınız , internetiniz , MSN niz e-mailleriniz sürekli koltuğunuzun altında.

Cihazın teknik özellikleri :

CPUVIA8650, High-performance 800MHZ CPU+300MHZ DSP Operasyon Sistemi Android 2.2 (REINFORCE Flash 10.1) Memory 256MB DDR2 Storage Device 32GB kadar hafıza desteği Gravity4-Boyutlu G-sensor LCD7" Dokunmatik Ekran, 800*480 pixels NetworkRJ45 Cable Web: 10/100M adaptive WIFI:IEEE802.11b/g/n wi-fi network 3GExternal 3G (FORTIFY Huawei E220, etc) I/O Port30pin USB transfer interface*1,Headphone *1, MIC*1 JACK*1, TF card reader Audio3.5mm headphone jackYüksek Kalite Stereo Speaker Built-in microphone Medya Dosyaları Audio record codecs supported: MP2, MP3, WAV, AAC, WMA Video Dosya Formatları supported: 720p video playing, MPEG1/2/4; MJPG; H263; H264 Photo Dosya Formatları :JPG, JPEG, BMP, and PNG. Camera Built-in 1.3MP camera Power adapter 9V,1.5A BatteryBattery capability: 1800mAh SizeL198 *a distant W127 *a far off H90mm

Bu ürün için benzer ürün bulunmamaktadır.


Ürünün Satıldığı Siteye Gidin ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder