9 Ekim 2011 Pazar

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - 1 ay sonra yeniden lider!

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Türkiye'nin ihracattaki en önemli lokomotifi otomotiv endüstrisi, eylül ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre ihracatını yüzde 12 artırarak bir milyar 1 milyar 665 milyon dolara yükseltti. Böylece otomotiv endüstrisi bir aylık aradan sonra ihracat liderliğini yeniden devraldı.Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliğinden (OİB) yapılan açıklamaya göre, otomotiv endüstrisi bu artışı kur avantajı ile yan sanayiden gelen yüzde 26 seviyesindeki yükselişle yakaladı.

OİB'in hazırladığı eylül ayı ihracat raporunda, Türkiye'nin genel ihracatı eylül ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde SIXTEEN artışla 10.7 milyar dolara ulaşırken, otomotiv endüstrisi de bundan yüzde SIXTEEN pay alarak bir milyar 665 milyon dolar dış satışa ulaştı.

Rapora göre ürün grupları tek tek incelendiğinde, otomotiv yan sanayi yüzde 26 artışla eylül ayında 732 milyon dolarlık ihracatla ilk sırada yer aldı.

Raporda ayrıca otomotiv yan sanayinin en çok ihracat yaptığı ilk 10 ülkenin 9'una yönelik dış satış artışı gerçekleştirmesi dikkat çekti. Yan sanayinin dış satışı otomotivin kalbi Almanya'ya yüzde 46, İran'a da yüzde EIGHTY ONE oranında artış gösterdi.

Türkiye'de genel otomotiv ihracatının yanı sıra yalnızca OİB'in gerçekleştirdiği dış satışlarda yüzde 12 artışla bir milyar 488 milyon dolara ulaşıldı. OİB bünyesinde de ürün grupları arasında en fazla ihracatı, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 28 artış ve five83 milyon dolarla otomotiv yan sanayi gerçekleştirdi. Bunu yüzde 1 artış ve 514 milyon dolarla binek otomobiller, yüzde 5 artış ve 305 milyon dolarla eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar, yüzde 7artış ve 70 milyon dolarlık satışla otobüs, minibüs ve midibüs ürün grubu takip etti.

Yılın ilk nine aylık döneminde ürün grupları dikkate alındığında ise yine otomotiv yan sanayi yüzde 32 artış ve five milyar 112 milyon dolarla ilk sırada yer aldı. İkinciliği yüzde five artış ve four milyar 864 milyon dolarla binek otomobiller, üçüncülüğü yüzde 2five artış ve 2 milyar nine64 milyon dolarla eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar alırken, bunu yüzde 25 artış ve 653 milyon dolar ile otobüs, minibüs ve midibüs takip etti.

Rapor, ülke bazlı incelendiğinde ise, yüzde 5 gerilemesine rağmen eylül ayında en fazla ihracat yine otomotivin kalbi Almanya'ya 228 milyon dolar ile gerçekleştirildi. Bunu yüzde 38 artış ve 213 milyon dolarla Fransa, yüzde 33 artış ve 189 milyon dolarla İtalya izledi. Bu alanda yılın ilk 9 ayı ele alındığında ise Almanya yüzde 34 artış ve 2 milyar 60 milyon dolarla ilk sırada yer aldı. Almanya'yı yüzde 2 gerilemesine rağmen bir milyar 789 milyon dolarla Fransa, yüzde bir artış ve bir milyar 611 milyon dolarla İtalya takip etti.

İhracat raporunu değerlendiren OİB Başkanı Orhan Sabuncu, otomotiv endüstrisinin ihracat artışındaki en önemli etkenin geçen yıla göre yaşanan kur avantajı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz yıl eylül ayında 1.31 olan Euro/Dolar çapraz kuru, 2011 Eylül'de 1.38 olarak gerçekleşmiştir. Yaşanan ihracat artışında 2011 yılı eylül ayı Euro kurunun 2010 yılına göre yüksek seyretmesinin etkisi yüzde 5'tir. Bunun yanı sıra son dönemde mal grubu bazında en önemli ihraç kalemimiz konumunda bulunan otomotiv yan sanayi ihracatımızın geçtiğimiz ay yüzde 26 artması, bizim dış satış artışımızdaki en önemli unsur olarak öne çıkmaktadır."


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

ladik akdağ sukaltun madran doğal kaynak suhisar sukızılcık madran susam ulusugecek doğal kaynak subozdoğan madran suayba sureşadiye doğal kaynak sunysa madran suyamanlar suyensu doğal kaynak sukarlık suizmir suözsubadem suberrak sugüneşsuegesubozdağ nil suuludağ kirazlı yayla suçine topçam madran subillur sudanone şaşal suşırlan suanfora subozdağ nil sutuna suaqualife subeysulabranda sudanone hayat susersubahçepınar suyıldız su

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder