9 Ekim 2011 Pazar

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - Moody's, Belçika'yı izliyor

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Belçika'nın "Aa1" olan uzun vadeli kredi notunu olası bir indirim için izlemeye aldı.Kuruluş yaptığı açıklamada, kararına, Euro Bölgesi'nde yaşanan borç krizini, ülke ekonomisinin büyümesine ilişkin kaygıları ve bankacılık sistemine ek destek sağlanması olasılığını gerekçe gösterdi.

Moody's, Belçika bankalarına yönelik yeni bir destek sağlanmasının muhtemelen gerekli olacağına inandıklarını belirterek, yüksek borçları nedeniyle Euro Bölgesi ülkelerine yönelik piyasalarda bulunan güven eksikliğinin, finansman maliyeti ile söz konusu ülke ve bankalara ilişkin riskleri artırdığına dikkat çekti.

Kuruluşun Belçika'nın uzun vadeli kredi notuna ilişkin kararını üç ay içinde vermesi bekleniyor.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları Same old and Poor's (S&P) ve Fitch, Belçika'nın uzun vadeli kredi notunu "a far offAA " ile derecelendiriyor.

Moody's, Pazartesi günü sermaye durumuyla ilgili kaygılar nedeniyle Fransa-Belçika ortaklığı Dexia bankasının kredi notunu olası indirim için izlemeye aldığını açıklamıştı.

Kuruluşun açıklamasıyla birlikte bankanın hisseleri yüzde 9,8 oranında değer kaybetmiş, bankanın hisselerindeki değer kaybı bir ara yüzde 14'e kadar yükselmişti.

Dexia bankasıyla ilgili kaygılara bankanın elinde büyük miktarda Yunan tahvili bulunmasının yol açtığı sanılıyor. Dexia'nın bilançosunda 3,4 milyar euro tutarında Yunan tahvili bulunuyor.


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

ladik akdağ sukaltun madran doğal kaynak suhisar sukızılcık madran susam ulusugecek doğal kaynak subozdoğan madran suayba sureşadiye doğal kaynak sunysa madran suyamanlar suyensu doğal kaynak sukarlık suizmir suözsubadem suberrak sugüneşsuegesubozdağ nil suuludağ kirazlı yayla suçine topçam madran subillur sudanone şaşal suşırlan suanfora subozdağ nil sutuna suaqualife subeysulabranda sudanone hayat susersubahçepınar suyıldız su

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder