11 Ekim 2011 Salı

Akdamla Su Fabrikasına Bayii Olun - Çin'den bankalara destek

Avrasya A. Ş. Akdamla Su Fabrikasından Bayilik Almanın Avantajları :
1- Hesabınıza Derhal 10.000 Damacana Su Bedava Yazalım, Taksit Taksit Her Dolumda Verelim Bedavanızı
2- Kullanacağınız Demirbaş Damacana İçin Para Ödemeyin, Damacanalarınızı Biz Tedarik Edelim
3- Broşur, Magnet ,Cam Giydirme, Araç Giydirme , Kıyafet , Şapka gibi Dükkan Malzemelerinizide Paket Haliden Ücretsiz Olarak Verelim
4- Hadi Dolum Ücretinizde Çok Ekonomik Olsun , Mesela 0.59 TL , Böylece Bölgenizde Bnezersiz Bir Rekabet Gücünüz Olsun
5- Suyunuzda son derece yumuşak ve Lezzetli Olsun , 1 fr Sertliğinde
6- Avrupa Birliği Onaylı Ruhsatımız ve Full Yenilenen Makinelerimizle Hizmetinizdeyiz.
Başvuru İçin Gece Gündüz Bakmayın Hemen Arayın Taze Taze Konuşalım :
0 532 215 63 27 ( Bilgen Hanım )
0 532 270 77 42 ( Pınar Hanım )
0 532 253 32 07 ( Candaş Bey )

Ayrıntılı Bilgi için www.akdamla.net sitemizide inceleyebilirsiniz. Veya Bu haberin Altına Yorum Yazarakta Başvurabilirsiniz. Farketmez :)

Çin'de devlet fonu China Funding Corporation'a bağlı Principal Huijin Funding şirketi, devletlerin artan borç yükleri ve küresel büyümenin yavaşlamasının yol açtığı kaygıları gidermek için ülkenin büyük bankalarının hisselerini satın aldı.Şinhua haber ajansının haberine göre, Critical Huijin Funding dün, Commercial & Industrial Financial institution of China (ICBC), Agricultural Financial institution of China, Financial institution of China ve China Development Financial institution'ın hisselerini satın aldığını ve piyasayı destekleme operasyonlarının süreceğini açıkladı.

Central Huijin Investment, küresel finansal krizin etkili olduğu 2008 yılından bu yana ilk kez Çinli bankaların hisselerini satın alırken, bankaların Hong Kong Borsasında kote olan hisseleri önemli oranda değer kazandı.

ICBC'nin hisseleri yüzde 7,9, Agricultural Financial institution of China'nın hisseleri yüzde 15,1, Bank of China'nın hisseleri yüzde 8,9 ve China Building Bank'ın hisseleri yüzde 7 yükseldi.

Çin'de büyük devlet bankalarının en büyük hissedarı olan Valuable Huijin Investment, dün Şanghay Borsasında SE Composite Endeksi'nin iki yılı aşkın bir süredir en düşük seviyesinden kapanması üzerine bankaların hisselerini satın aldı.

Agricultural Financial institution of China, ICBC, China Building Financial institution ve Financial institution of China yaptıkları açıklamada, Crucial Huijin Funding şirketinin dün, Şanghay borsasına kote hisselerinden sırasıyla 39,1 milyon, 14,6 milyon, 7,4 milyon ve 3,5 milyon adet hisse satın aldığını bildirdi.

Financial Instances gazetesine göre, son aylarda Çin bankalarının hisseleri yüzde 30 değer kaybetti.

Piyasa uzmanları, Çin'in güçlü büyümesini sürdürmesine rağmen, Euro Bölgesi'nin borç krizi ve ABD ekonomisinin büyümesinin yavaşlamasının yatırımcılarda yarattığı kaygıları gidermek için Çin devlet fonunun büyük bankaların hisselerini satın aldığı yorumunu yaptılar.

Çin'de enflasyonun üç yıldaki en yüksek seviyelerinde seyretmesi de kaygı yaratıyor.


Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

ladik akdağ sukaltun madran doğal kaynak suhisar sukızılcık madran susam ulusugecek doğal kaynak subozdoğan madran suayba sureşadiye doğal kaynak sunysa madran suyamanlar suyensu doğal kaynak sukarlık suizmir suözsubadem suberrak sugüneşsuegesubozdağ nil suuludağ kirazlı yayla suçine topçam madran subillur sudanone şaşal suşırlan suanfora subozdağ nil sutuna suaqualife subeysulabranda sudanone hayat susersubahçepınar suyıldız su

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder